Ciorba de fasole

de crisad in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 1675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole boboabe
  • 2ceapa
  • 2morcov
  • pastarnac
  • telina
  • ardei
  • suc de rosii
  • boia de ardei
  • frunze de telina
  • sare tarhon 
  • cartofi1
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat (de seara pana dimineata ) .am pus fasolea impreuna cu 1 ceapa 1 morcov pastarnac (taiate in bucati mari) si cartoful (intreg Vladut spune ca atrage toate toxinele din fasole )se fierb (eu am fiet-o la oala minune cam o ora ) am strecurat fasolea si am impartit-o in 2.o parte impreuna cu legumele fierte le-am facut fasole batuta iar restul am pastrat-o pt ciorbita. cat timp a fiert fasolea am tocat restul de legume pe care le-am tras la tigaie si am adaugat suc de rosiii si zeama in care a fiert fasolea si le-am mai lasat sa fiarba cam 10-15 min apoi am adaugat boabele fierte si am mai fiert cam 5 min


am adaugat frunze de telina tovate marunt si tarhon uscat


am servit cu paine de casa si muraturi

 

COMENTARII (4)

Bucataras 1

28.02.2010, 23:59

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:37

un deliciu........................

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:52

preferata mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane

de Rux 9

Chec cu banane

ieri la 23:40

Bucățele de carne de porc cu sos de muștar și tăiței de orez

Bucățele de...

ieri la 18:42

Placinta cu cartofi si sunculita taraneasca

Placinta cu...

ieri la 10:20