Ciorba de fasole

de danielaR in Ciorbe, 26 Aug 2013 | 925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de fasole in sos de rosii
  • 1morcov
  • 1/4 telina
  • 1/2 ceapa
  • bors magic
  • leustean
  • marar
  • 1/2ardei rosu
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura sos bolognese
  • sare piper
  • oregano
  • busuioc
  • un varf de cutit praf de usturoi
  • patrunjel uscat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

intr-o oala punem 2 litri de apa si lasam sa fiarba.

Ceapa o tocam.Telina si morcovul le dam pe razatoarea mica.Ardeiul il taiem cubulete.

Adaugam legumele in oala.Cand legumele sunt fierte adaugam fasolele din conserve.

Intr-un bol punem smantana,sosul bolognese si condimentele si le amestecam.

Cand borsul fierbe adaugam acest amestec din bol.

Se mai lasa sa traga un clocot.

Se serveste cu un ardei iute.

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de fasole-0
Ciorba de fasole-1
Ciorba de fasole-2
Ciorba de fasole-3
Ciorba de fasole-4
Ciorba de fasole-5

COMENTARII (6)

babi5 1

26.08.2013, 21:24

Bya Ralu 1

26.08.2013, 23:08

buna ciorba

Rocsi 1

27.08.2013, 22:08

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04