Ciorba de fasole

de stefy_a in Ciorbe, 11 Iul 2016 | 562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole uscata alba
  • fidea
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • un gogosar
  • un morcov
  • pasta de tomate/bulion
  • cimbru
  • o legatura patrunjel verde
  • cateva fire leustean verde
  • bors
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

fasolele se pun la inmuiat in apa cu o seara inainte pt a fierbe mai repede

- se pun la fiert, iar pe timpul fierberii se schimba apa de 2-3 ori, dar se pune tot apa calda in loc.

- taiem ceapa si o calim impreuna cu 3 linguri de pasta de tomate/bulion si se adauga la fiert impreuna cu fasolele

- se taie si celelalte legume si se pun la fiert in oala

- cand fasolele sunt aproape fierte se adauga fideaua

- cand este fiarta si fideaua se adauga borsul,cimbrul si sarea dupa gust si se mai lasa la fiert 10 minute

- se inchide focul si se adauga la final patrunjelul verde si leusteanul spalate si taiate

 

 

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

12.07.2016, 09:02

AndrutzaP 1

12.07.2016, 09:17

Ksenya 1

12.07.2016, 09:31

buna ciorbita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20