Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Fasolea se lasa la umflat in apa fiebinte. Cand vedem ca a capatat volum, schimbam apa si o punem la fiert cu o lingurita de bicarbonat. Legumele le curatam, spalam si portionam. Cand apa incepe sa clocoteasca si observam ca fasolea s-a fiert aruncam apa si punem fasolea la fiert in apa curata cu sare, boabe de piper, 2 foi de dafin si o cracuta de cimbru. Intr-o tigaie, in paralel, punem la incins uleiul si sotam legumele pregatite. Cand acestea s-au inmuiat pe jumatate le adaugam la fasole. Lasam sa fiarba pana vedem ca bobul de fasole este patruns si asemenea si legumele. Potrivim de sare. La final adaugam 2 linguri sos de rosii. Mai lasam la fiert 10 minute.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult