Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!

de Alexandra Burz in Supe/Ciorbe, 6 Noi 2013 | 5939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe uscata
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 cepe galbene
  • ulei
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • vegeta
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • ciolan afumat
  • tarhon in otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!:

Fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat de seara pana dimineata intr-un vas cu apa

A doua zi se pune la fiert aproximativ o ora cu cateva foi de dafin.

Legumele se curata, se spala bine, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei se adauga apa, ciolanul afumat si se lasa la fiert pana se ia carnea usor de pe os si bineinteles este fiarta.

Se adauga fasolea fiarta,si se mai lasa la fiert aproximativ 15-20 minute.

Ouale se amesteca cu smantana si tarhonul maruntit dupa care se adauga in ciorba aproape rece.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se serveste cu ceapa rosie sau ardei iute

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!-0
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!-1
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!-2
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!-3

COMENTARII (9)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

06.11.2013, 23:32

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

07.11.2013, 07:44

da ...sotului meu ii place mult....si eu o prefer mai mult pe cea rosie "cu bulion" insa de data asta am facut-o pe placul lui...si a fost buna buna

diana_k

diana_k 1

07.11.2013, 13:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!