Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

de Gicuta in Supe/Ciorbe, 4 Sep 2015 | 3144 vizualizari

 

Chiar daca este cald afara, tot ni se face pofta de o fasole cu afumatura. Sunteti de acord cu mine? :)

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole boabe
  • 700 g coasta afumata
  • 2 cepe
  • un morcov mare
  • ardei rosu si verde
  • o telina mica
  • 150 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata:

 Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .

 O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.

 In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si le spalam,telina o dam pe razatoare iar  restul legumelor le taiem cubulete.

Incingem uleiul intr-o craticioara si le punem la calit. Le lasam pana se inmoaie si le punem peste fasole. Adaugam frunza de dafin si sucul de rosii. Asezonam cu sare, piper si cimbru. La final punem patrunjelul tocat. Sa aveti pofta, fratilor!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec de vitel