Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat

de mihaelar63 in Ciorbe, 21 Ian 2010 | 5198 vizualizari

 

la cererea unanima , urmeaza supa ,,rosie ''.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole rosie
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1  felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 4 rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • marar 
  • tarhon din otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat:


  1. fasolea se spala si se pune la infoiat cu o seara inainte .

  2. legumele se curata , se spala si se taie in forma dorita .

  3. fasolea se da un clocot cu o jumatate lingurita de bicarbonat , apoi apa se arunca .

  4. intr-o oala cu apa in clocot se pune fasolea, ceapa , morcovul, albitura marar , cimbru , si pasta de ardei la fiert timp de o ora .

  5. separat ciolanul se opareste si se fierbe pana cade de pe os.

  6. se portioneaza ciolanul se pune bucati mari in fiecare farfurie , se pune ciorba pe deasupra , patrunjel verde si tarhon +ardei iute+ ceapa rosie .

 

TIPS-URI

1

fasoleao fierbeti 10 min . cuojumatate lingurita bicarbonat  de sodiu , apa se arunca se limpezeste fasolea cu apa calda si se prepara dupa reteta .timpul de fierbere se va injumatati si va fi mai usoara la stomac .

2

smantana se serveste optional .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat 14389
retete culinare - Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat 14390
retete culinare - Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat 14391
retete culinare - Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat 14392
retete culinare - Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat 14393
retete culinare - Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat 14394

COMENTARII (8)

alinutzika 1

17.08.2011, 15:14

tare buna

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:24

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

diaconta 1

10.10.2012, 14:30

Ioanapopescuuuuuuuuuu ,ai umplut site-ul de fasole )))))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27