Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de madab in Ciorbe, 16 Ian 2015 | 3811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciolan afumat
  • 2 morcovi micuti
  • jumatate de pastarnac
  • 200 g fasole fiarta
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei gras galben
  • jumatate ardei gras rosu
  • Pasta de rosii
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Se spala fasolea si se pune la fiert cu putina sare. Cat timp fierbe aceasta spalam, curatam si taiem legumele. Eu am taiat ceapa si ardeiul cubulete, iar morcovii si pastarnacul le-am dat pe razatoare. Carnea am spalat-o si dupa am taiat-o bucati. Am calit legumele, am pus putina pasta de rosii si dupa am pus apa pentru a fierbe carnea impreuna cu legumele. Cand acestea au fiert am pus si fasolea si le-am mai lasat la fiert putin. Eu am acrit putin ciorba cu zeama de la o lamaie (caci sotului meu ii place foarte tare ) dar nu este neaparat. Am pus sare si piper si am mai lasat 5 minute la fiert.  

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole