Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan

de Ligia Bxl in Ciorbe, 4 Mai 2014 | 1332 vizualizari

 

Imi plac coastele afumate si carnea facuta in cazan si pastrata in untura la borcan de la Craciun,mmm :)

 

INGREDIENTE

  • cateva coaste afumate si carne de la cazan
  • 300 gr fasole uscata
  • o mana de leustean
  • sare si piper
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa mare
  • 1 cutiuta bulion
  • 1 jumatate ardei rosu
  • putin bicarbonat
  • putin cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan:

Am tinut de seara fasolea in apa la inmuiat ptr o fierbere mai usoara,am fiert fasolea in 2 ape cu bicarbonat.

Am pus o alta apa unde peste fasole am adaugat carnea si coastele,morcovul razuit si ardeiul roasu.Am presarat putina sare si piper.

Spre final am calit ceapa taiata marunt cu bulionul si am pus peste fasole,la final de tot am presarat o mana de leustean si cimbru.

Merge tare bine cu ceapa rosie cruda si muraturi si mamaliga.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan 316209
retete culinare - Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan 316213
retete culinare - Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan 316214
retete culinare - Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan 316215
retete culinare - Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan 316216

COMENTARII (38)

tarasmariana 1

14.05.2014, 10:51

Buna Buna

kukibella 1

21.05.2014, 14:11

Ligia Bxl 1

10.11.2014, 21:04

multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: