Ciorba de fasole cu os afumat la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa in Slow Cooker, 3 Oct 2016 | 5167 vizualizari

 

Ieri m-am gandit sa incerc o reteta sanatoasa, gatita lent, asa ca am testat o ciorba de fasole la slow cooker Crock-Pot 3.5 l, a iesit foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei gras;
  • Sare si piper dupa gust;
  • 4 costite afumate;
  • 4 linguri de rosii cubulete la cutie;
  • O lingura de bulion;
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu os afumat la slow cooker Crock-Pot:

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.

A doua zi, se pun in vasul de la aparatul slow cooker Crock-Pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, bulionul, rosiile si se acopera cu apa de 2 degete peste nivelul ingredientelor.

Aparatul l-am pus pe un fund si pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa caldura.

Totul a durat cam 6 ore, pe nivelul high.

 Portii: 4

 Pofta Buna!

 

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/10/ciorba-de-fasole-cu-os-afumat-la-crock.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu os afumat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Ancutsa 1

04.10.2016, 11:18

Va multumesc frumos, dragi bucatarasi!

anca_rm 1

05.10.2016, 09:50

zilele astea m-a gandit si eu ca fac , tare buna

Ancutsa 1

20.10.2016, 14:59

Anca, asa este, multumesc pentru vizita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu sos tomat la slow cooker Crock-Pot