Ciorba de fasole cu praz si zucchini

de Bya Ralu in Ciorbe, 11 Oct 2014 | 3945 vizualizari

 

o combinatie delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 costita afumata
  • fasole
  • 1 praz
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel-zucchini
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri bulion
  • vegeta/boia dulce/piper alb
  • 2 linguri bors maggi cu smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • tarhon uscat/leustean
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu praz si zucchini:

Fasolea se pune la fiert in 3 ape.

Costita afumata se taie in bucati,se pune la fiert la foc mediu.

Dupa ce am fiert fasolea in cele 3 ape,se pune in oala de ciorba.

Ceapa se toaca marunt,iar morcovul il taiem rondele sau in bucati mai mici si le punem la calit cateva minute in ulei de masline.

Se adauga in oala de ciorba impreuna cu condimentele.

Prazul se taie rondele,iar zucchini se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja.Se adauga la sfarsit cand carnea si fasolea sunt fierte.

Se amesteca faina cu putina apa,cu borsul maggi si cu bulionul si se toarna in oala de ciorba.

Se mai lasa 10 mic las sa fiarba,se pune tarhonul si leusteanul,se condimenteaza dupa gust.

Dupa ce oprim focul adaugam patrunjelul tocat marunt

 

TIPS-URI

1

se serveste cu salata de ceapa rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu praz si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu ciuperci