Ciorba de fasole cu scarita afumata

de Bya Ralu in Ciorbe, 8 Ian 2013 | 1626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita afumata
  • fasole
  • 1 morcov mare
  • 1 telina
  • 1 ceapa alba
  • pastarnac
  • patrunjel
  • vegeta,piper,bors maggic,leustean
  • pasta de rosii 3-4 linguri
  • tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu scarita afumata:

Scarita afumata se pune la fiert si se arunca apa dupa ce a inceput sa clocoteasca. Se umple iar oala si se lasa sa fiarba scarita. Morcovul si pastarnacul le taiem felii, telina o taiem cubulete sau o dam pe razatoare, se adauga legumele in oala de ciorba. Fasolea se pune la fiert in 3 ape (dupa ce da in clocot se schimba apa) dupa care se adauga in oala. Se adauga pasta de rosii, adaugam vegeta si piper. Intr-un castron punem 2 linguri de bors maggic subtiem cu apa, adaugam cu un polonic zeama fierbinte, amestecam si punem totul in oala. Se lasa cateva minute sa dea in clocot se adauga leusteanul uscat, tarhonul taiat marunt si patrunjelul proaspat. Se pune si 1 lingurita din zeama de la tarhon pentru cine o doreste mai acra. Se serveste cu garnitura de ceapa rosie

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de fasole cu scarita afumata 197108
retete culinare - Ciorba de fasole cu scarita afumata 197109
retete culinare - Ciorba de fasole cu scarita afumata 197110

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

10.01.2013, 17:36

mai lasa-l sa faca si pauza

farfuriavesela 1

09.05.2014, 18:35

foarte bun!!!

Bya Ralu 1

09.05.2014, 22:17

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21