Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Soiul acesta de fasole galbena lata se mai numeste in aceasta zona si fasole ,, de unt '' pentru ca are pastaia fin-catifelata in exterior si se fierbe repede . Intr-un cuvant se topeste ca untul in gura .Este cu atat mai gustoasa fiind culeasa din gradina noastra.
Fiind o ciorba de la tara am prezentat-o intr-o farfurie de la tara !!!
Legumele se curata si se spala .
Fasolea se spala , se curata la capete si se rupe bucati .
Ceapa cubulete , morcovul rondele si usturoiul tocat se prajesc usor in ulei .
Puneti rosiile tocate marunt sare dupa gust si carnaciorii rondele + 4 l apa .
Fierbeti 45 min . Verificati daca legumele sunt fierte in special morcovul.
Amestecati faina si smantana cu putina apa , adaugati amestecand la supa fierbinte .
Presarati cu patrunjel si cimbru verde .
Daca doriti mai acra folositi putin otet de mere .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult