Ciorba de fasole pastai

de La Ancuta in Ciorbe, 10 Dec 2010 | 24884 vizualizari

COMENTARII (19)

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 23:10

La Ancuta 1

10.12.2010, 23:11

Retetegg

divainbucatarie 1

10.12.2010, 23:43

buna!!!

ela 1

10.12.2010, 23:51

foarte bine arata....

RuxyRux 1

10.12.2010, 23:54

10 furcu

La Ancuta 1

10.12.2010, 23:56

Multumesc Diva

La Ancuta 1

10.12.2010, 23:56

Ela de la tine e un compliment, ca nu prea-ti plac ciorbele

La Ancuta 1

10.12.2010, 23:57

Multumesc Ruxy. Esti draguta

mihaelar63 1

11.12.2010, 00:02

ce pastai barosane se vede ca sunt de casa Foarte gustos soiul acesta , la noii se spune ,, fasole de unt ''

Rocsi 1

11.12.2010, 11:13

e tare bun..cand am facut ultima data am mancat vreo 3 zile din ea asa mult mi-a placut

kamy 1

11.12.2010, 11:56

ce faine pastai...lateeee mie anul asta mi-a iesit o facole mov care se face verde la fiert da nu-i lata,asa ca n-am iti dau oloaga la schimb vrei??? 5f

La Ancuta 1

11.12.2010, 15:30

Mihaela sunt pastai de la mama din gradina. Anul acesta a fost un an prielnic pentru fasole.

La Ancuta 1

11.12.2010, 15:31

Si mie imi place Rocsi. Este putin acrisoara, numai buna

La Ancuta 1

11.12.2010, 15:32

Kamy am avut si oloaga. Daca vrei iti pot da samanta sa pui la anul. Este o fasole tare buna

nadina73 1

11.12.2010, 17:45

eu o am pusa in borcan(fasolea) cu zarzavaturi e super buna vreau

La Ancuta 1

11.12.2010, 21:27

Nadina si eu tot in borcane am fasolea, cu frunze de telina

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:45

La Ancuta 1

13.12.2010, 11:44

Multumesc Motan. Te invit la o portie

babi5 1

16.12.2014, 08:37

bunaaaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi