Ciorba de fasole rosie

de Angelina_Elena in Ciorbe, 17 Mai 2013 | 5370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan fasole rosie (400 g)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 cana legume congelate
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rosie:

Se pune apa la fiert intr-o oala, se adauga morcovii taiati, legumele congelate si se lasa sa fiarba.

Cand legumele sunt fierte adaugam fasolea.

Cand fasolea este patrunsa, toacam ceapa marunt si o calim in ulei incins.

Cand devine aurie, adaugam boiaua dulce, putina sare si piper si pasta de rosii.

Omogenizam, mai lasam 1 minut apoi turnam peste fasole, potrivim dupa gust cu sare si mai lasam sa dea in cateva clocote.

La final presaram deasupra leustean sau patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara