Ciorba de fasole uscata

de madi_marin in Ciorbe, 25 Apr 2010 | 5980 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

25.04.2010, 18:20

super buna...imi place foarte mult

madi_marin 1

25.04.2010, 18:29

asa e...si noua ne place, iar de data asta n+am mai pus niciun fel de carne in ea...am vrut+o asa...simpla....

Brindusa 1

25.04.2010, 18:38

eu nu pun bors, dar o mananc asa ca tine cu ceapa

madi_marin 1

25.04.2010, 18:43

Brandusa...sa stii ca nici eu nu pun de obicei, imi place dulce....dar m-am obisnuit sa storc putina lamaie pentru ca mi se pare ca i se accentueaza gustul minunat, dar cum nu am avut lamaie si am avut un bors mai putin acru....m-am gandit ca merge...si a iesit super buna....deloc acra...

Bucataras Medi 1

25.04.2010, 19:55

una din ciorbele preferate ale lui George...............nici eu nu o acresc , o las dulce....................foarte , foarte buna.

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 20:25

eu as manca tot timpul, eu o acresc mereu, si mai nou am mancat odata acrita cu pasta de corcoduse o nebunie

Brindusa 1

25.04.2010, 20:56

aaa abia astept sa apara corcodusele. Cand e timpul lor acresc toate ciorbele cu asa ceva

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 21:04

si eu astept brandusa, o sa-mi fac si eu sa am pt iarna, deci m-a cucerit din primaimi lasa gura apa cand ma gandesc

madi_marin 1

25.04.2010, 21:06

eu nu am mancat niciodata ciorba acrita cu corcoduse....,. dar am auzit ca e foarte bun...

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 21:12

madi, e o bunatatedaca ai ocazia sa incerci, cu siguranta o sa-ti placa

madi_marin 1

25.04.2010, 21:19

pusikmea....nu cred ca am de la cine...dar poate imi prepar singura daca imi spuneti si mie cum se face......

Brindusa 1

25.04.2010, 21:51

Cumperi (sau aduni de prin corcodusii din jurul blocului ) corcoduse verzi, care sunt acre. Le speli si pui cam 2-3 maini de corcoduse intr-un litru de apa si le fierbi pana se inmoaie. Dai totul prin strecuratoare, apasand sa iasa si din pulpa. Folosesti la acrit ciorbele

nadina73 1

25.04.2010, 23:56

super buna asa o fac si eu madi dar fara eustean eu pun tarhon si bors,e grozava

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 07:12

fata de la care am mancat eu, pusese si marar in pasta

madi_marin 1

26.04.2010, 09:26

brandusa....multumesc pentru reteta....o sa incerc sa fac si eu .....

marcela1979 1

26.04.2010, 17:15

foarte buna tocmai s a terminat si ultimul firicel de ciorba.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec de pui