Ciorba de fasole uscata cu kaizer afumat

de babi5 in Ciorbe, 26 Mar 2014 | 12091 vizualizari

 

Traditionala noastra ciorba ,buna si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 250 gr kaizer afumat
  • 150 gr ceapa
  • 200 gr morcovi
  • 150 gr patrunjel
  • 50 gr pasta tomate
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 pastarnac
  • boia de ardei
  • 5 cateiusturoi
  • leustean verde
  • patrunjel
  • 50 ml. otet
  • cimbru
  • foaie dafin
  • vegeta
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole uscata cu kaizer afumat:

Fasolea boabe se alege de impuritati , se spala si se lasa in apa rece cca. 12 ore. 

Ceapa,morcovul,pastarnacul si patrunjelul se curata se spala si se toaca marunt .

Kaizerul afumat se taie cubulete mici .

Leusteanul si patrunjelul se spala si toaca marunt .

Pasta de bulion se diluieaza cu 75 ml apa . Fasolea se fierbe in apa ,15 min. dupa care se arunca apa si apoi se completeaza  cu alta apa fierbinte si se continua fierberea.

Cind fasolea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavaturile, foaia de dafin, cimbrul, se potriveste de sare,piper, vegeta si se continua fierberea . Kaizerul se inabusa si se adauga la ciorba cu pasta de bulion.

Se potriveste de sare si otet, se asezoneaza cu leustean si patrunjel verde.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se prezinta in boluri ,supiere sau cana cu patrunjel verde deasupra

2

Se serveste fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole uscata cu kaizer afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

babi5 1

26.03.2014, 14:01

anca_rm GeorgiaKat,Satisfyyourcravings multumesc

babi5 1

26.03.2014, 14:03

Irina multumesc

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, de post