Ciorba de fasole verde

de Copiosus in Ciorbe, 15 Feb 2013 | 3263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole verde congela(sau proaspata,dar eu nu am avut)
  • un morcov mai maricel
  • patrunjel radacina,o bucata sau doua,in functie de marime
  • un ardei ,de preferat rosu,pt efect
  • o ceapa potrivita
  • jumatate piept de pui
  • sare,piper,boia
  • lapte,iaurt
  • un ou
  • marar,patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

Se taie carnea in bucati si se caleste putin impreuna cu ceapa data prin razatoare. Se adauga boia, cam jumatate de lingurita, sare si piper dupa gust. Morcovul, patrunjelul si ardeiul se taie in patratele si se adauga impreuna cu fasolea verde, un pahar de lapte, se completeaza cu apa si se lasa la fiert.

Intre timp se bate un ou si se amesteca cu iaurtul si cateva picaturi de otet (daca nu va place cu otet puteti pune zeama de lamaie). Cand ciorba este fiarta se adauga acest amestec, marar si patrunjel tocat marunt si se lasa sa mai dea un clocot.

Se serveste cu ardei iute si smantana.

Pofta buna :))

TIPS-URI

1

Se poate adauga si putina fidea,la sfarsit si se mai lasa un minut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de fasole pastai cu smantana