Ciorba de fasole verde cu costita afumata

de MIUTA in Ciorbe, 27 Noi 2010 | 26314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • o ceapa
  • zarzavat ciorba
  • pasta ardei
  • bulion
  • o punga fasole pastai din congelator
  • 500 gr costita afumata
  • 400 gr smantana
  • cimbru uscat,patrunjel si leustean verde
  • sare,piper,o lingura vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu costita afumata:

Se pune la calit in ulei un morcov dat pe razatoarea mica.Dupa ce s-a calit 5 minute se adauga ceapa taiata fin ,zarzavatul de ciorba si pasta de ardei.Se mai caleste inca 10 minute.Pe urma se pune costita taiata cubulete si se completeaza cu apa( cratita 5 l).Se lasa sa fiarba costita, se pune punga de fasole dezghetata si se mai fierbe 15 minute. Se condimenteaza daca mai este nevoie,zarzavatul meu e pus la borcan cu sare.Eu am mai pus doar o lingura de vegeta si cimbru uscat.Dupa ce sunt fierte costita si fasolea se pune o cana bulion.Intr-un vas se pune smantana si se adauga treptat ciorba fierbinte amestecand cu o lingura de lemn.Cand smantana amestecata cu ciorba este destul de fierbinte se toarna in ciorba si se mai fierbe 5 minute.La sfarsit se pune piper,patrunjel verde si leustean tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana