Ciorba de fazan

de misha71 in Supe/Ciorbe, 4 Iul 2010 | 22019 vizualizari

COMENTARII (34)

Julie 1

05.07.2010, 09:06

Ina, la profil vazusem ca e fata si Misha! Eu iti zisesem ca sunt geloasa ca stati aproape si te duci tu sa papi tot!... Tu unde te-ai gandit?!!

Ina 1

05.07.2010, 18:28

eh....gandul zboara.....

silvi0ara 1

05.07.2010, 18:48


Ce m-am distrat aici citindu-va.
Bun fazanul asta al tau.

nadina73 1

07.07.2010, 00:23

tare fazanu nu gluma o portie va rog,nota 10

adinaciosescu 1

08.07.2010, 01:11

fetelor...fazanul se tine in pene,legat de coada ,pana se desprinde singur.Asta inseamna fezandare.Cu vin si mirodenii inseamna ca-l tii in bait.
Sotul meu e vanator si stiu ce vorbesc...dar sincer mie nu-mi place sa-l las atat.Prefer sa-l fierb mai mult sau de obicei pun in oala in care fierbe o lingura de inox.Fierbe mai repede.
Si imi place doar supa de fazam.Are o savoare aparte.Nu se compara cu nimic...poate doar cu cea de porumbel

ela 1

08.07.2010, 01:17

of Adina,cum imi rascolesti tu copilaria....cand mergeam in oltenia la bunicii mei imi faceau mereu supa de porumbel....

adinaciosescu 1

08.07.2010, 01:40

si mie la fel....ce bine era si ce buuuunnn

nadina73 1

08.07.2010, 01:47

eluta nu dormi?

ela 1

08.07.2010, 01:48

strigam la tine de la Julie de la masa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc