Ciorba de gaina

de Lau in Ciorbe, 16 Feb 2011 | 2099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • eu am pus spatele si coasta de la gaina
  • bors acru
  • 2 linguri bulion
  • patrunjel
  • leustean
  • marar
  • 1 foaie de dafin
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina:

Spalam carnea bine si o punem la fiert in apa punem si un pic de sare. O spumam de cate ori este nevoie si cand nu mai face spuma adaugam zarzavaturile tocate marunt in afara de patrunjel. Cand au fiert toate adaugam fideaua si mai lasam sa traga cateva clocote. Dupa care adaugam borsul dupa gust si potrivim de sare. Oprim focul adaugam patrunjelulu tocat. Si acoperim oala 10 min dupa care putem servi

 

TIPS-URI

1

eu am dres-o cu un ou batut dupa care am adaugat un pic de ciorba si am rasturnat-o in oala si am amestecat

COMENTARII (12)

cismaru_nicoleta 1

16.02.2011, 14:47

LUK 1

16.02.2011, 14:48

f buna

Lau 1

16.02.2011, 15:21

multumesc fetelor pentru aprecieri si pentru ca ma ati primit cu multa caldura

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04