Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Legumele se curata si se toaca marunt. Carnea portionata si spalata foarte bine se pune intr-un vas cu apa cat sa o acopere pentru a fi data intr-un clocot. Prima apa se arunca, dupa care se adauga carnea impreuna cu apa in vasul pentru ciorba si se lasa la fiert cu sare.
Dupa un timp (verificam carnea cat este de fiarta) se adauga legumele.
Cand legumele si carnea au fiert de adauga rosiile (se spune ca rosiile intaresc carnea si legumele daca nu sunt fierte bine). Dupa ce rosiile au fiert se pune zeama de varza. Dupa ce da in clocot se adauga fideaua. Necesita fierbere nu mai mult de trei minute. Se adauga leusteam ( uscat, verde, congelat, dupa posibilitati)
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult