Ciorba de galuste

de Lau in Ciorbe, 14 Apr 2011 | 3171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • morcov
  • ardei rosu
  • 1 rosie
  • marar
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • 100 g fidea
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cana de bors(200 ml)
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 8 linguri gris
  • 2 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de galuste:

Se curata pulpele si se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga zarzavatul fara patrunjel, tocate marunt, pasta de tomate, cimbru, foaia de dafin. Cand au fiert se scoate carnea si se adauga borsul.

Galustele-separam galbenusul de albus, batem albusul spuma cu un praf de sare, galbenusurile le frecam cu ulei si le adaugam peste albusurile batute, adaugam si grisul in ploaie,omogenizam bine. Cu o lingura uda formam galustele si le plonjam in ciorba, lasam sa fiarba la foc mic 15 min, stingem focul si adaugam patrunjelul si fideaua, potrivim de sare si piper, acoperim oala 10 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de galuste 98573
retete culinare - Ciorba de galuste 98574
retete culinare - Ciorba de galuste 98575
retete culinare - Ciorba de galuste 98576

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

20.04.2011, 16:23

Este una din ciorbele mele preferate
Sarbatori binecuvantate !!!

elena1988 1

21.04.2011, 10:16

adry88 1

06.05.2011, 11:33

arata grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55