Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan

de Criss in Ciorbe, 10 Feb 2014 | 2199 vizualizari

 

Azi va aduc o noua reteta Dukan, o ciorba delicioasa si hipocalorica. Sper ca se vede in poza ca n-are strop de grasime. :) E foarte buna, pot sa manance linistiti si cei care nu tin dieta.
Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de pui (piept sau pulpa fara piele)
  • 1 ou
  • 2 lingurite tarate de ovaz
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 gulie
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1,5-2 l apa
  • sare dupa gust/delikat daca folositi
  • putin otet (dupa gust)
  • 1 iaurt activia 0.1%
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan:

Mai intai curatam si tocam ledumele.  Intr-o oala punem  2 l apa la fiert. Cand incepe sa fiarba, adaugam cepa, morcovul si pastarnacul taiat cubulete. Gulia o vom pune mai tarziu, pentu ca fierbe mai repede. Intre timp pregatim perisoarele. Intr-un bol amestecam carnea tocata ci sare, marar, 1 albus de ou si 2 lingurite tarate de ovaz rasnite fin. Cu mainile umezite formam perisoarele. Le punem si pe acestea la fiert, impreuna cu guliile si rosia taiata cubulete. Cand legumele si perisoarele au fiert, amestecam intr-un bol iaurtul cu galbenusul de ou, un polonic din supa fierbinte si turnam tot amestecul in oala. Stingem focul, adaugam un strop de otet si daca mai trebuie sare , o lingurita de marar verde tocat si cam asta e tot. E foarte buna si chiar ma gandesc sa gatesc pentru toata familia astfel, chiar si pentru Alex.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan 297182
retete culinare - Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan 297183
retete culinare - Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan 297184
retete culinare - Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan 297185

COMENTARII (27)

MIUTA 1

10.02.2014, 23:47

Excelenta

mihaelar63 1

11.02.2014, 15:25

Super bune !!!

roxana_simona 1

23.02.2014, 07:11

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D