Ciorba de iepure cu legume

de marcela1979 in Ciorbe, 6 Apr 2015 | 706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg iepure
  • 1 ceapa alba
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 radacina telina
  • 1 buc gulie
  • 1 buc dovlecel
  • 200 gr fasole verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei verde
  • 1/2 brocoli
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 200 ml bors de casa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura leustean verde din congelator
  • 2 albusuri de ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de iepure cu legume:

Se spala carnea de iepure si se pune la fiert intr-o oala cu apa ,cca 4-5 l.Se lasa sa fiarba si se aduna spuma.Se curata si se spala legumele.Se toaca ceapa,ardeiul,morcovii,patrunjelul,telina ,gulia si se adauga in oala la fiert cand carnea este pe jumatate fiarta.Se lasa sa fiarba ,apoi se adauga fasolea verde,dovlecelul taiat felii si brocoli buchetele.Cand sunt fierte toate se adauga sare si piper dupa gust si se adauga conserva de rosii.Se adauga albusul de ou.Se lasa sa dea cateva clocote .Intre timp se fierbe borsul ,apoi se adauga in oala cu ciorba.Se toaca leusteanul marunt si se adauga la final in oala.Se stinge focul si se lasa o jumatate de oara inainte de servire.Se serveste cu ardei iute sau fara si se mai poate servi si cu smantana.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de iepure cu legume 374768
retete culinare - Ciorba de iepure cu legume 374769
retete culinare - Ciorba de iepure cu legume 374770
retete culinare - Ciorba de iepure cu legume 374771
retete culinare - Ciorba de iepure cu legume 374772

COMENTARII (16)

tarasmariana 1

06.04.2015, 17:19

Panacris 1

06.04.2015, 18:08

Sim0na 1

06.04.2015, 18:16

Buna ciorbita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55