Ciorba de lascute

de mirela0911 in Ciorbe, 9 Ian 2011 | 3762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • piept presat afumat sau kaiser
  • paste fainoase patratele
  • sare, boia
  • 1 galbenus de ou
  • smantana
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de lascute:

Se curata morcovii si ceapa si se taie cubulete. Pieptul presat la fel se taie in cubulete si se pun toate la calit in 3-4 lg ulei timp de 5 minute. Se sting cu apa fierbinte si se lasa la fiert. Intre timp se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert morcovul se adauga pastele fainoase, se lasa sa mai dea 1-2 clocote si se ia de pe foc. Dupa ce s-a mai potolit ciorba, se adauga galbenusul batut cu 4 lg smantana si un pic de boia si se acreste cu otet dupa preferinte.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de lascute 76329
retete culinare - Ciorba de lascute 76332
retete culinare - Ciorba de lascute 76333
retete culinare - Ciorba de lascute 76334
retete culinare - Ciorba de lascute 76336

COMENTARII (21)

DIANA B 1

11.01.2011, 15:17

Wow , am venit repede , repede sa vad reteta ( fara ochelari ) si-am citit ,,ciorba de lacuste , vai mama mea , tare-i rau sa fii si batran si cu vederea scurta
Acum am inteles si ce-s lascutele ...place

mihaita27ro 1

09.03.2012, 13:43

unde e tarhonul ?

Lau 1

09.03.2012, 13:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S