Ciorba de legume

de Sim0na in Ciorbe, 6 Feb 2012 | 4772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă medie
  • 1 morcov potrivit
  • 1 păstrârnac potrivit
  • ½ ţelină micuţă
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel mediu
  • 1 cartof măricel
  • 15 cm tijă praz
  • 150 g fasole verde congelată
  • 100 g mazăre congelată
  • suc de rosii
  • borş magic
  • ½ pătrunjel verde
  • cca 2 linguri leuştean congelat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Ceapa tocată mărunt, morcovul tocat şi tăiat rondele, păstârnacul tocat şi tăiat rondele, ţelina tocată mărunt şi ardeiul tocat le-am călit în puţin ulei, pentru câteva minute. Am adăugat şi prazul tăiat rondele şi am mai lăsat 1 minut. Am pus 1 litru apă caldă, completând treptat pana la 3 litri. Am potrivit de sare.

După 25 minute am pus dovlecelul şi cartoful tăiate cubuleţe, mazărea şi fasolea verde, şi am mai lăsat cca 20 minute.

Am pus sucul de roşii, iar la 5 minute am adaugat borşul şi am potrivit de sare.

După cca 2 minute am stins focul şi am adăugat pătrunjelul şi leuşteanul.

Am servit cu ardei iute-iute şi cu pâinică de casă.

Pentru cei care nu ţin post, se poate servi si cu smantână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Sim0na 1

07.02.2012, 19:22

Multumesc fetelor! Va pup si va astept la masa!

Cris2711 1

08.02.2012, 11:43

pe gustul meu

Sim0na 1

08.02.2012, 19:55

Cris, serveste o portie! Pupici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu taitei de casa