Ciorbă de legume

de diaconta in Ciorbe, 10 Iun 2012 | 1664 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decât o ciorbiţă în care să adăugăm toate legumele proaspete,profitând de bogăţia şi varietatea pieţei.

 

INGREDIENTE

Am sa scriu ingredientele fara cantitati,acestea sunt in functie de cantitatea pe care o doriti.

  • Morcovi
  • Gulie
  • Conopida
  • Telina
  • Ardei kapia rosu
  • Ardei gras verde
  • Ceapa uscata
  • Mazare verde
  • O rosie
  • Fasole verde (pastai)
  • Patrunjel radacina
  • ulei
  • Sare
  • Piper
  • Boia de ardei dulce
  • Patrunjel verde
  • Leustean
  • Frunza de telina
  • Smantana pentru servit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de legume:

Conopida se desface buchetele.Ceapa se taie foarte marunt.Celalate legume se taie in forma si marimea dorita.

Ceapa o punem sa fiarba in apa in care am adaugat putina sare.

Morcovii,gulia,telina si patrunjelul radacina le calim cu putin ulei.Luam tigaia de pe foc si adaugam boiaua.

Punem legumele calite in apa care fierbe.Fasolea verde o oparim cu apa fierbinte apoi o punem in oala.

Pe la jumatatea timpului de fierbere punem rosia,conopida,mazarea si ardeiul.

Spre final adaugam si leusteanul si patrunjelul.

Servim cu smantana si ardei iute.

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorbă de legume-0
Ciorbă de legume-1
Ciorbă de legume-2
Ciorbă de legume-3
Ciorbă de legume-4

COMENTARII (42)

bettyC 1

12.06.2012, 11:45

Bucataras 1

17.06.2012, 23:36

pozele sint superbe!

diaconta 1

17.06.2012, 23:38

Ma straduiesc Sefu'

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04