Ciorba de legume

de ela in Supe/Ciorbe, 13 Mai 2010 | 3901 vizualizari

 

rapid si hranitor

 

INGREDIENTE

  • 1morcov
  • 2cartofi
  • 1ceapa
  • 1adei gras rosu
  • 2rosii
  • o lingura orez
  • 1telina
  • 5-6verze de bruxelles
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2linguri pasta de rosii
  • 1lingurita de boia dulce
  • patrunjel
  • telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Se curata ceapa si se toaca marunt,

cartofii se curata si ei si se taie cubulete.

Morcovul se rade si se taie fasii.

Se curata si telina si se taie marunt.

Ardeiul gras se taie marunt.

Rosiile se decojesc si se toaca.

Intr-o oala se pune putin ulei in care se distuie ceapa cateva minute.Se adauga toate legumele si orezulsi se acopera cu putina apa si se mai fierbe putin,apoi se toarna 3litri de apa,sare,vegeta,piper si se fierbe pana se inmoaie legumele.

Spre sfarsitul fierberii se pun pasta de rosii si boia dulce si se condimenteaza dupa gust cu ce mai este nevoie

.Inainte de a se lua de pe foc se adauga patrunjelul si leusteanul tocat marunt

http://mpeptenatu.blogspot.com/

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Sylvia 1

15.05.2010, 23:40

E tare apetisanta

ela 1

15.05.2010, 23:45

multumesc,Sylvia

mena29 1

16.05.2010, 08:05

Vin la ciorba ce sa fac daca nu mai prind si eu orez cu carne in sos alb

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste lipoveneasca