Ciorba de legume cruda ( Raw)

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 1 Apr 2013 | 10214 vizualizari

 

O minunatie plina de vitamine de care ma bucur mereu din plin...chiar daca poate sunteti mai reticenti in privinta mancarurilor crude, eu va sun ca merita sa probati macar o singura data...mai aveti si varianta combinarii cu ciorba cu care v-ati obisnuit...nu se musca ...ba din contra :D :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucatica de telina
  • 1 morcov
  • un sfert de dovlecel
  • un ardei gras( mic)
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 bucatica de radacina de patrunjel
  • o legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de leustean( mica)
  • cateva frunze de stevie
  • o legatura mica de loboda
  • o rosie
  • o bucatica de gulie( mica)
  • o mana de spanac
  • cateva frunze de salata
  • daca va place puteti pune si sfecla
  • sare dupa gust
  • o cana de bors proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cruda ( Raw):

Spalati si curatati legumele si verdeturile. Tocati marunt zarzavatul.

Totul se pune la blender, se adauga borsul, sarea si se mixeaza.

Se serveste imediat...nu este bine sa pastrati pentru a doua zi caci se oxideaza destul de repede.

Se poate pune in farfurie sau se poate bea cu cana :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cruda ( Raw)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba cu mazare boabe si loboda, de post