Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O ciorbita numai buna pentru un pranz bun.
Legumele le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Baconul il taiem felii.Intr-o tigaie adaugam 2-3 lg de ulei si calim baconul afumat,legumele taiate le adaugam peste bacon si le calim 5 minute.
Intr-o oala punem 3 litri de apa si adaugam o lingurita de sare si o punem la fiert. Cand incepe apa sa fiarba adaugam baconul si legumele calite si lasam sa fiarba 30 de minute. Cand legumele sunt fierte reducem focul. Smantana o amestecam cu cele 2 oua pe care in prealabil le-am batut cu sare si piper.Adaugam 2 polonice de zeama si amestecam usor. Turnam compozitia in oala de ciorba si mai lasam sa fiarba 2-3 minute.
Tragem oala de pe foc si adaugam dupa preferinta zeama de pe tarhon si tarhon uscat sau de la borcan.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult