Ciorba de legume cu bacon afumat si tarhon

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 3 Apr 2015 | 4198 vizualizari

 

O ciorbita numai buna pentru un pranz bun.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr bacon afumat
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 2 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 4 rosii cherry
  • 2 oua
  • 150 gr smantana
  • sare
  • piper
  • tarhon zeama si uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu bacon afumat si tarhon:

       Legumele le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Baconul il taiem felii.Intr-o tigaie adaugam 2-3 lg de ulei si calim baconul afumat,legumele taiate le adaugam peste bacon si le calim 5 minute.

        Intr-o oala punem 3 litri de apa si adaugam o lingurita de sare si o punem la fiert. Cand incepe apa sa fiarba adaugam baconul si legumele calite si lasam sa fiarba 30 de minute. Cand legumele sunt fierte reducem focul. Smantana o amestecam cu cele 2 oua pe care in prealabil le-am batut cu sare si piper.Adaugam 2 polonice de zeama si amestecam usor. Turnam compozitia in oala de ciorba si mai lasam sa fiarba 2-3 minute.

         Tragem oala de pe foc si adaugam dupa preferinta zeama de pe tarhon si tarhon uscat sau de la borcan.

         Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu bacon afumat si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume