Ciorba de legume cu oase proaspete de purcel

de geobucataras in Ciorbe, 16 Ian 2014 | 1368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oase proaspete de porc
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • un rdeu gras rosu si unu verde
  • o radacina patrunje
  • 1/2 telina
  • pastai
  • 5-6 cartofi
  • sare, piper
  • o lingura jum bulion
  • bors magic cu legume
  • patrunjel si leusteam
  • fidea
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu oase proaspete de purcel:

Curatam toate legumele si le taiem cubulete .Inainte de pune ciorbita pe foc fierbem separat oasele, dupa ce am fiert oasele punem toate legumele la fiert cu oasele si lasam sa fiarba la foc mediu pentru 30 de minute, dupa care adaugam bulionul, sarea ,piperul si lasam sa mai fiarba 20 de minute. Adaugam bors magic o lingura jumatate si fideaua si mai lasam sa fiarba 5 minute. Oprim focul si punem in ciorba leusteanul si patrunjelul.

Este o ciorbita usor de preparat

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de legume cu oase proaspete de purcel-0
Ciorba de legume cu oase proaspete de purcel-1

COMENTARII (15)

babi5 1

17.01.2014, 11:11

Alina26 1

17.01.2014, 12:18

ce mult imi place!!!!

Pushaa 1

17.01.2014, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04