Ciorba de legume cu tacamuri si aripioare

de babi5 in Ciorbe, 6 Dec 2013 | 3421 vizualizari

 

O ciorbita fierbinte si buna de la Babi sa aveti pofta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg tacimuri si aripi
  • 3 morcovi
  • 2 radacini mai mare de patrunjel
  • 1/2 telina
  • 250 gr mazare  congelata
  • 250 gr fasole verde congelata
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • frunze leusten
  • 1/2 bulion (eu am folosit de casa )
  • 2 ardei galbeni  grasi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • bors
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu tacamuri si aripioare:

Prima data am curatat si proportionat tacimurile si aripioarele ,apoi le-am spalat bine si le-am  lasat in apa rece.

Apoi am curatat:ceapa,zarzavatul si ardeiul, le-am spalat bine , le-am tocat  marunt  si impreuna cu uleiul le-am pus la calit intr-o oala de 4 l.

Am adaugat bucatile de carne si am lasat pentru 10 minute sa se caleasca impreuna cu zarzavatul .

Am adaugat apa calda peste, pina pe la 1/3 din oala, am potrivit de sare si piper si am lasat la foc mic sa dea citeva clocote ,dupa care am adaugat ,fasolea si mazarea lasind la foc mic sa fiarba in continuare ,apoi am adaugat si cartofii taiati cubulete mici.

Lasam sa fiarba in continuare .Spre terminare adaugam bulionul  si borsul atit cit dorim sa facem de acru,  asezonam cu leustean sau patrunjel  si ...gata ciorbita ..

Pofta mare ..

TIPS-URI

1

Cine doreste poate folosi si smintina

2

Si nelipsitul ardei iute  pentru cei carora le place

3

In locul bulionului se pot folosi si rosii cubulete la conserva  sau pasta de bulion ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu tacamuri si aripioare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu bors