Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot

de T I M E A in Slow Cooker, 29 Mar 2016 | 4987 vizualizari

 

Mie imi plac mult ciorbele acestea simple si dulci cu gust de legume si atat. Voi puteti adauga bulion sau bors sau ce credeti voi ca o face mai pe gustul vostru. 

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa galbena
  • 2 cartofi
  • 150-200 gr mazare congelata
  • 3 fire apio
  • 1/2 gulie (sau una intreaga daca este mai mica)
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita sare grunjoasa
  • 1 lingura vegeta naturala
  • un pic de piper
  • frunze de telina
  • 15-20 fire chives
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot:

Curatam si spalam legumle, fiecare dupa caz, la curatat ma refer.

Tocam marunt ceapa si cele doua tipuri de ardei si le punem pe fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital si picuram un pic de ulei peste ele.

Adaugam gulia si apio taiate cubulete mici,  morcovii taiati rondele, cartofii cubulete potrivite si mazarea congelata.

Presaram sare si piper si amestecam.

Turnam 2 l de apa, asezam capacul peste vasul de ceramica, conectam slow cooker-ul Crock-Pot la o sursa de curent apoi setam modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de gatire pe 5 ore.

La final adaugam firele de chives taiate marunt impreuna cu frunzele de telina tocate marunt.

Aparatul intra in functia de mentinere cald dupa ce se opreste programul de gatire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

T I M E A 1

30.03.2016, 20:47

Mena

Ina 1

30.03.2016, 20:56

Tare buna! Si noua ne plac ciorbele de legume

T I M E A 1

30.03.2016, 21:25

Ina eu le mananc mai cu placere decat pe cele cu carne

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata cu pepene galben, piersici, afine si nuci la slow cooker Crock-Pot