Ciorba de legume la Multicooker

de Miha in Ciorbe, 5 Noi 2013 | 8089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina
  • 1 sfecla rosie mica
  • sare si piper
  • marar si patrunjel
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 litru bors (sau mai putin, in functie de cat este de acru)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume la Multicooker:

Punem cartofii in oala interioara a aparatului si turnam apa deasupra. Selectam programul FRY pentru 10 minute, atat cat sa dea in cateva clocote.

Adaugam restul de legume curatate si date pe razatoare. Selectam programul STEW pentru 40 de minute. Cu 10 minute inainte de a se finaliza programul punem borsul ce l-am dat separat intr-un clocot, cu putina sare. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

La final punem verdeata tocata, lingura cu ulei de masline si omogenizam.

Se serveste cald, cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din ciuperci