Ciorba de leurda

de Sidy in Ciorbe, 28 Feb 2012 | 9864 vizualizari

 

De abia am astept să ma reîntâlnesc cu zilele mai lungi si mai călduroase, cu soarele si copacii înfloriti si, mai ales, cu verdeturile proaspete din piete.Mie cel mai mult imi place leurda, cu aroma ei specifica de usturoi...

 

INGREDIENTE

  • 400 g leurda
  • 300 ml iaurt sau lapte batut
  • 1 ou
  • vegeta
  • marar verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de leurda:

 

Leurda de spala si se rup frunzele in doua.

Intr-o cratita se incinge putin ulei, se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei. 

Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim gustul de sare si piper.

La sfarsit adaugam mararul verde tocat, stingem focul si adaugam si laptele batut, in ciorba.

Cine doreste poate adauga smantana in ciorba, la servire.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Cum a iesit??? Nu va pot descrie în cuvinte…Daca inca nu ati facut asa ceva, felul asta e musai sa-l încercati, numai sa apara leurda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sim0na 1

28.02.2012, 13:26

Salata de leurda am papat, dar ciorbita niciodata. Trebuie neaparat s-o fac! Abia astept sa vina primavara sa ma duc la cules de leurda!

Lau 1

28.02.2012, 13:36

place

iry-gabriela 1

28.02.2012, 19:38

unde este verde e bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu fasole boabe