Ciorba de loboda

de brie in Ciorbe, 13 Dec 2009 | 2259 vizualizari

 

am gasit acum vreo 3 saptamani loboda la piata si a facut o ciorba eu zic ca buna

 

INGREDIENTE

  • 8 legaturi loboda
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 gogosar
  • 4 linguri de orez
  • bors de corcoduse verzi
  • optional 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri ulei
  • sare,apa
  • 1 legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Am spalat toate legumele, am tocat marunt morcovul,pastranacul si le-am pus la fiert in apa calda ,am adaugat sarea si uleiul si dupa 10 minute ceapa tocata marunt si gogosarul, am lasat sa fiarba la foc mediu inca 10 minute si am adaugat orezul spalat.


Iar cand legumele au fost suficient fierte am pus borsul de corcoduse.


intre timp se taie fasii loboda si se toaca marunt 1/2 legatura de leustean, se amesteca sei adaugam la ciorba, lasam 5 minute sa clocoteasca si oprim focul.


Dupa 5 minute am adugat si cealalta jumatate de legatura de leustean tocata marunt.


Se poate servi cu smantana, sau am intalnit si cazuri in care se face o omleta ca si in cazul ciorbei de salata si se aduga in ciorba la final.


Pofta buna.


 

COMENTARII (6)

brie 1

13.12.2009, 22:18

am avut noroc ca am gasit la piata, cum am vazut m-am repezit la tanti si am cumparat tot ce mai avea , super racoritoare ,merci Teo

liana_geicu 1

15.12.2009, 18:46

Ce as manca si eu o portie! Imi place la nebunie!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI