Ciorba de miel

de Constelatialeu in Ciorbe, 19 Apr 2014 | 899 vizualizari

 

Baietii mei nu servesc behaite,dar eu tot mi-am facut damblaua cu o ciorbita de mielut.Daca-i Paste ,mielul e rege pe masa,ca la masa stam noi pacatosii...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne miel pentru ciorba-sira,coada,picior
  • 3 cepe uscate
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 700 ml bors
  • 50 g orez
  • sare
  • 1 ou
  • 1 legatura leustean
  • smantana optional....nu-mi place cu smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Portionam in bucati potrivite carnea,o spalam si o punem la fiert ,in 4 l apa ,cu putina sare.Cat fierbe carnea pregatim legumele,curatam si radem morcovul,patrunjelu si pastarnacul,ardeiul il taiem marunt,la fel si ceapa.

Cand incepe sa fiarba apa,avem grija sa luam spuma formata ca zeama sa ramana limpede.Fiind miel,are carnea cruda si fierbe destul de repede.

Spre final adaugam legumele si orezul,lasam sa fiarba si adaugam borsul.Lasam sa dea in clocot,tragem oala de pe foc,batem un ou si il adaugam in ciorba,presaram leustean verde.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de miel 312163
retete culinare - Ciorba de miel 312164
retete culinare - Ciorba de miel 312165
retete culinare - Ciorba de miel 312166
retete culinare - Ciorba de miel 312167

COMENTARII (9)

babi5 1

19.04.2014, 18:47

;-bd

Rocsi 1

19.04.2014, 20:09

Im trimit pe prietenul meu la tine ca el pofteste la o portie

Satisfyyourcravings 1

20.04.2014, 16:24

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D