Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman

de MotanLaOale in Ciorbe, 18 Mai 2015 | 6343 vizualizari

 

Ciorba de miel reteta
Am facut si eu aceasta ciorba renumita si pot sa va spun ca-si merita renumele.

 

INGREDIENTE

  • 700-800g miel (1/2 cap, coaste, coada)
  • 3 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 100g orez
  • 200ml smantana
  • 2 oua
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 linguta tarhon in otet
  • 1 litru bors
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman:

Carnea de miel se spala bine si se da un clocot in apa rece cu sare.

Se scoate, se clateste si se pune deoparte.

Zarzavaturile se curata si se toaca.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si zarzavatul si se caleste 3-4 minute.

Se pune vegeta, piper si carnea, se pune si apa si se lasa sa fiarba incet o ora.

Se adauga orezul spalat.

Se adauga loboda si leurda tocata marunt si se mai lasa 15-20 minute.

Se adauga borsul, fiert separat, si se mai lasa cateva clocote.

Se pune leusteanul si tarhonul tocate marunt si tarhonul si se mai lasa cateva clocote.

Se potriveste de sare si se da la o parte de pe foc.

Intr-un castron se amesteca smantana cu ouale si putina sare.

Se ia din ciorba fierbinte cate un polonic si se toarna in castron amestecand.

Se toarna in oala castronul si se amesteca bine.

Se serveste cu ardei iute.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu leustean