Ciorba de miel cu spanac

de mihaelar63 in Ciorbe, 7 Iun 2013 | 3322 vizualizari

 

Desi materia prima principala, adica capul de miel arata ca in filmele de groaza, gustul este deosebit de bun la ciorbitza asta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de miel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 4 fire usturoi verde
  • 4 linguri orez
  • tarhon vede
  • patrunjel
  • 1 ardei iute
  • 1 mana spanac verde
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 200 ml smantana
  • zeama lamaie [optional ]
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu spanac :

Capul de miel se curata si se spala foarte bine . Se pune la fiert in apa cu otet si sarata .Cand acesta este fiert se scoate din oala , se lasa la racit si se desface usor de bucatile carnoase si creier .

Legumele se curata , se spala si se feliaza .

Trageti in ulei usor ceapa , morcovul , ardeiul si patrunjelul .

Adaugati apa in care a fiert mielul si orezul .

Dupa ce acestea sunt patrunse adaugati toate verdeturile si ardeiul iute taiate marunt.

Puneti smantana pe care in prealabil ati ,, desfacut-o'' cu zeama calda .

Cine doreste mai acra poate adauga zeama de lamie .

Serviti ciorba fierbinte , punand in fiecare farfurie carne si creier de miel .

 

TIPS-URI

1

Se poate prepara si cu alte parti de carne de miel .

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de miel cu spanac -0
Ciorba de miel cu spanac -1
Ciorba de miel cu spanac -2
Ciorba de miel cu spanac -3
Ciorba de miel cu spanac -4
Ciorba de miel cu spanac -5

COMENTARII (20)

Anett

Anett 1

07.06.2013, 17:23

Rocsi

Rocsi 1

07.06.2013, 21:06

mena29

mena29 1

08.06.2013, 08:40

Tare buna,fac si eu insa numai de Paste

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24