Ciorba de napi cu mazare

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2016 | 4480 vizualizari

 

Va poftesc la o portie de ciorba de post, foarte satioasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de amestec mazare verde+morcovi, 450gr.
  • 500 gr. napi
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 2,5l apa plata
  • cca 200ml bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de napi cu mazare:

Curatam napii, ardeiul si ceapa, apoi spalam legumele bine sub jet de apa rece.

Ceapa se toaca si se pune la sotat in ulei la foc mic,impreuna cu ardeiul taiat bucatele, cca 2-3 minute.

Adaugam si napii taiati cubulete si mai calim cateva minute legumele la foc mic.

Adaugam 2,5l apa plata, sare si piper dupa gust si lasam sa dea apa in clocot apoi adaugam si legumele congelate (mazarea si cubuletele de morcovi) si ciorba la foc potrivit pana fierb legumele.

Adaugam borsul si verdeata tocata, mai dam cateva clocote, oprim focul si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de napi cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

diaconta 1

06.05.2016, 22:03

Vreau si eu o ciorbita

miki_a 1

08.05.2016, 00:33

Ce colorit frumos are! Sigur a fost o bunatate!

Panacris 1

21.05.2016, 22:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de curgette