Ciorba de naut (ρεβιθια)

de nadiuta123 in Ciorbe, 31 Ian 2012 | 16893 vizualizari

 

O mancare tipic greceasca !

 

INGREDIENTE

  • 3 cani potrivite de ceai cu naut,
  • bulion(suc de rosii),
  • o ceapa mare,
  • 2 morcovi mari,
  • sare
  • piper,
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut (ρεβιθια):

Nautul pus de seara in apa calda si sarata pentru a se umfla. Se pune la fiert apa impreuna cu nautul spalat bine, ceapa tocata nu foarte marunta, morcovii rondele. Se sareaza si se pipereaza. Dupa ce a dat in clocot se poate adauga si bulionul, patrunjelul si se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. Este o ciorba foarte gustoasa ieftina si de post fara carne.

 

TIPS-URI

1

Trebuie lasat nautul la inmuiat in apa cald 30 minute inainte de a prepara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut (ρεβιθια)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci (2)