ciorba de omleta

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 7 Apr 2010 | 12489 vizualizari

 

nici nu va puteti inchipui ce buna e! prima data cand am mancat nu mi sa zic ce ciorba e,probabil nu as fi gustat,dar dupa ce am gustat..............am cerut reteta,e grozava

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 capatana de usturoi
  • 1/2 ardei rosu gras
  • patrunjel verde
  • 250 g smanatana
  • putina vegeta(delicat)
  • sare
  • 2 cani de bors de casa
  • putin sare de lamaie-daca vreit si mai acrisoara ciorba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorba de omleta:

Se prepara omleta din 10 albusuri si 8 galbenusuri (2 raman pnetru final la dres cu smantana) se ameteca bine cu putin sare apoi se pune ardeiul rosu taiat cubulete si patrunjel verde tocata si se coc 2 omlete in tigaie cu capac ,dupa care se intorc pe capac si se coc si pe partea cealalata si apoi ce a de a 2 omleta la fel,iar dupa ce s-a racit se taie cubulete si se pune in apa care fierbe deja cu morcovi,patrunjelsi telina taiate bucatele si cu putina vegeta.

Se lasa sa fiarba 15 -20 minute toate impreuna apoi se pun 4-5 linguri de orez spalat si se mai lasa sa fiarba bine apoi se pune borsul si sarea de lamaie(daca va place mai acra ciorba) ,dupa care se lasa sa mai dea 2 clocote cu borsul si se stinge focul

Se lasa putin si apoi se drege cu smantana ametecata bine cu cele 2 galbenusuri

 

Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

09.04.2010, 23:33

da buni pui piscos dar eu nu pun pentru pitici,te pupam dulce

DIANA B 1

20.03.2013, 10:26

Si usturoiul ?

nadina73 1

26.03.2013, 01:03

USTUROIUL SE PUNE SPRE FINAL

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa mediteraneana de legume