Ciorba de orez

de alinutzika in Ciorbe, 20 Oct 2011 | 8200 vizualizari

COMENTARII (15)

diaconta 1

20.10.2011, 16:06

dupa ingrediente cred ca-i foarte buna si arata tare apetisant

LUK 1

20.10.2011, 16:17

eu ii spun "ciorba de pui a la grec"..oricum i ai spune e f buna

Rocsi 1

20.10.2011, 19:05

ce bine arataaaaa.....chiar daca am papat tot gust ciorba ta

alinutzika 1

20.10.2011, 19:31

se aseamana foarte mult cu ciorba de pui a la grec, dar nu e....are gust diferit, Luk..

alinutzika 1

20.10.2011, 19:31

dia, multumesc mult!

alinutzika 1

20.10.2011, 19:31

Rocsi, te servesc cu drag!

MIUTA 1

20.10.2011, 20:19

Foarte,foarte buna si arata tare bine

Lau 1

20.10.2011, 20:48

buna

mena29 1

20.10.2011, 20:58

Da,da...si eu o fac,e foart buna dai o portie si mie ca acuma n-am

kamy 1

21.10.2011, 00:16

ce-mi plac ciorbele

RuxyRux 1

21.10.2011, 17:27

Super buna cred ca are gust deosebit

mirela0911 1

21.10.2011, 21:12

cred ca-i tare buna

jolygina 1

22.10.2011, 22:45

alinutzika 1

27.10.2011, 22:52

va multumesc mult!Pupici

Rahela Velicu 1

09.11.2021, 10:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan