Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

de Sidy in Ciorbe, 3 Noi 2010 | 2666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 radacina patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • praz
  • 2-3 catei usturo
  • i150 g carnati de casa afumat
  • smantana
  • zeama de varza murata
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata:

Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga.

Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si condimentele.Se lasa sa fiarba.

Intr-o cratita se pune la fiert apa cu 4 liguri otet si o lingurita plina cu sare si cateva frunze de patrunjel.Cand fierbe se pun ouale sparte pe rand si se lasa sa fiarba pina se incheaga albusul. Se scot ouale cu ajutorul spumierei si se introduc in ciorba in momentul in care toate legumele sunt fierte.

Ceapa rosie se arunca. Se adauga zeama de varza dupa gustul fiecareia. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata-0
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata-1
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata-2
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata-3
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata-4
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata-5
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata-6

COMENTARII (12)

vanilla 1

04.11.2010, 13:14

Sylvia 1

04.11.2010, 16:30

F interesanta reteta, suna bine

mariadan 1

04.11.2010, 18:45

vai buna sant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04