Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

de Sidy in Ciorbe, 3 Noi 2010 | 6194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 radacina patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • praz
  • 2-3 catei usturo
  • i150 g carnati de casa afumat
  • smantana
  • zeama de varza murata
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata:

Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga.

Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si condimentele.Se lasa sa fiarba.

Intr-o cratita se pune la fiert apa cu 4 liguri otet si o lingurita plina cu sare si cateva frunze de patrunjel.Cand fierbe se pun ouale sparte pe rand si se lasa sa fiarba pina se incheaga albusul. Se scot ouale cu ajutorul spumierei si se introduc in ciorba in momentul in care toate legumele sunt fierte.

Ceapa rosie se arunca. Se adauga zeama de varza dupa gustul fiecareia. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciolan de porc