Ciorba de pastai cu afumatura

de Adrian2016 in Supe/Ciorbe, 28 Iul 2016 | 3500 vizualizari

 

O ciorba simpla care nu necesita multa bataie de cap si daca ai si o oala minune e si mai bine.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fasole pastai
  • 400 gr kaizer afumat
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 2 cepe
  • 200 gr pulpa de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • tarhon
  • zeama de tarhon
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu afumatura:

      Pentru inceput am spalat legumele bine. Fasolea am rupt-o in bucati potrivite, nu imi place sa fie pastaia mare. Ceapa, ardeiul si morcovul le-am taiat cubulete. Kaizerul l-am taiat feliute.

      Intr-o tigaie separat am pus putin ulei, am calit kaizerul, ceapa si am adaugat pulpa de rosii.Intr-o oala am pus fasolea, morcovul impreuna cu ceapa, ardeiul si kaizerul calit,am complectat cu apa si am lasat la fiert 40 de minute. La sfarsit am condimentat cu sare, piper, tarhon, am adaugat usturoiul taiat feliute si am acrit cu zeama de tarhon.Pofta buna.

TIPS-URI

1

In loc de tarhon putem folosi otet alb care va accentua aromele.

2

Putem adauga si marar tocat, dupa gustul fiecaruia.

3

Se poate drege cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu coasta afumata