Ciorba de pastai cu coaste afumate

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 5 Sep 2014 | 14982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pastaie
  • 400 gr coaste afumate
  • 3-4 rosii mari
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 2 ardei kapia
  • frunze patrunjel si telina
  • 2-3 catei usturoi
  • putin ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu coaste afumate:

Pastaia o curatam si o rupem bucatele,legumele le spalam bine si le taiem cubulete.Intr-o cratita punem putin ulei si calim legumele pe rand.Cand legumele sau calit punem coastele taiate si lasam sa dea in clocot cu o cana de apa.Complectam oala cu apa si lasam sa fiarba ciorba.Cand legumele si carnea de pe coaste a fiert adaugam cateii de usturoi taiati feliute,frunzele de telina si patrunjel,sare,piper dupa gust.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu coaste afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra taraneasca