Ciorba de perisoare

de corina241 in Ciorbe, 30 Noi 2010 | 1734 vizualizari

 

INGREDIENTE

Perisoare:

  • 400g carne tocata amestec
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Legume pentru ciorba:

  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de telina mica
  • 1 cartofi de marime potrivita
  • 1/2 ardei rosu
  • verdeata,cimbru patrunjel
  • rosii in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Legumele spalate si curatate le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu apa.

Cat timp legumele fierb,pregatim perisoarele:

Intr-un castron amestecam carnea cu orezul,potrivim de sare si piper,apoi adaugam oul batut si formam perisoarele.Cand ciorbita a dat in clocot si legumele sunt aproape fierte,reducem flacara si punem perisoarele una cate una,cu grija in oala.Cand au fiert perisoarele pe jumatate adaugam rosiile in bulion,potrivim de sare si le lasam pana dau un clocot.

Adaugam crengute de cimbru si verdeata,dupa gustul fiecaruia.

 

TIPS-URI

1

noi am mancat cu ardei iute

2

copiii,doar ciorbita cu mingii:))))

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de perisoare-0
Ciorba de perisoare-1

COMENTARII (5)

Rocsi

Rocsi 1

30.11.2010, 22:25

MotanLaOale

MotanLaOale 1

02.12.2010, 09:49

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 18:05

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!