Ciorba de perisoare

de gaby_gabytza in Ciorbe, 13 Oct 2011 | 1698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • o cutie 450 g rosii
  • 2 cepe
  • 350 g carne tocata
  • 2 linguri orez
  • 1 felie subtire de franzela
  • 1 patrunjel
  • 500 ml bors(optional)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare si adaugam legumele curatate si taiate cubulete.

Perisoarele: inmuiem felia de paine si o sfaramam marunt si o amestecam cu carnea,orezul, 1 ceapa micuta taiata marunt, 1/4 patrunjel tocat marunt, sare, piper. Ne udam mainile si facem bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-am terminat de facut le punem in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte. Dupa ce le-am pus dam oala la foc mic. Cand sunt fierte perisoarele adaugam bors, sare, piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 2-3 clocote, dupa care adaugam restul de patrunjel tocat si oprim focul.

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de perisoare-0
Ciorba de perisoare-1

COMENTARII (15)

brunetica

brunetica 1

16.11.2011, 15:27

Mai ai cumva si pentru mine vreo portie ?

MVMih

MVMih 1

16.12.2011, 16:10

Bravos Gabutza...o ciorbitza pe treaba ei...numai buna de papat

Geanina87

Geanina87 1

09.03.2012, 21:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!