Ciorba de perisoare

de Sim0na in Ciorbe, 15 Feb 2012 | 2065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr perisoare: 
  • 200-300g carne tocata amestec porc si vita
  • orez
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • optional 1 ou
  • Ptr ciorba: 
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • o mana orez
  • suc de rosii
  • rosii in bulion
  • bors
  • sare
  • leustean si patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala se caleste ceapa, dupa care se adauga restul legumelor tocate marunt, lasandu-se sa se caleasca impreuna. Se adauga apa calduta si se lasa la fiert cca 20 min. Carnea tocata se amesteca cu sarea, piperul, orezul si ceapa tocata marunt se amesteca bine si se formeaza bilute mici.

Se adauga perisoarele in oala, si se mai lasa pe foc 20 min. Se adauga orezul, iar dupa alte 10 min, sucul de rosii. Aproape de final se adauga borsul, iar dupa cateva clocote se opreste focul si se adauga verdeata. Se poate consuma si cu smantana.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de perisoare 147082
retete culinare - Ciorba de perisoare 147083
retete culinare - Ciorba de perisoare 147084
retete culinare - Ciorba de perisoare 147085

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 09:07

place ciorbita

Sim0na 1

16.02.2012, 10:16

Mercic!

Lau 1

16.02.2012, 16:58

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18